Hij komt, hij komt!

Aan de reclame op tv en in de brievenbus te zien, is de Sint (bijna) in het land. Met de Mini in huis, heb ik terug een goed excuus om de sinterklaasfolders van voor naar achter door te nemen. Ligt het trouwens aan mij of is het speelgoed de afgelopen 20 jaar zoveel cooler geworden?

Eigenlijk puilt ons huis al aardig uit met speelgoed. Er zullen dus zeker ook wat “nuttige” dingen (zoals een slaapzak, wat leuke eetbordjes, …) op het verlanglijstje van Sinterklaas en de Kerstman terechtkomen. Maar een beetje speelgoed kan toch niet ontbreken, wel?

Voorlopig op het verlanglijstje:

  • Wat extra  voertuigen van Vtech Toet Toet auto’s, of een kleine speelset zoals de Toet Toet Brandweerwagen. We hebben al verschillende setjes, maar voor diegene met veel “wegdelen” aan is de Mini voorlopig nog wat klein. De auto’s zelf, met als favoriet de Toet Toet autoambulance speelset, worden hier wel dagelijks met veel “vvrroem vvrroem” bovengehaald!
    9200000023435617
  • Of een diertje of speelset van Vtech Zoef Zoef Dieren, zoals dit leuke Zoef Zoef hondenhok. Luc de Leeuw is alvast een toppertje thuis! 9200000051727201
  • Een het Bumba verstoppertjesspel of het nieuwe Bumba Was-da-na lijken ook wel leuke eerste spelletjes om samen te spelen. (Ik kijk nu al uit naar de echte gezelschapsspelletjes die we binnen een paar jaar samen kunnen spelen :-))
    9200000059681682

  • Ik ontdekte toevallig ook de Sintbox van Fun. Ook al is de Mini officieel nog wat klein (er zijn boxen voor 2-5 jaar en voor 5-9 jaar), ik was te nieuwsgierig en heb er al maar eentje besteld.

Hebben jullie nog tips voor leuke Sint- en Kerstcadeautjes?
Hoe beperken jullie de hoeveelheid speelgoed in huis?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s