Zeeland <3

Wat hebben we er alle drie van genoten: een midweekje in Zeeland! Na lang twijfelen over of we voor een daguitstap zouden gaan of een paar overnachtingen, en dan later over de exacte locatie, zijn we uiteindelijk gezwicht voor een midweek Domburg. Het beloofde een regenachtige week te worden, maar behalve een paar buien op momenten dat we binnen waren, hebben we heel wat droge, maar wel frisse, wandelingen op het strand kunnen doen.

img_20161102_141323

We hadden best wat eisen.
We wilden een dorpje waar nog iets te zien en bovendien te eten viel (op vakantie wil ik niet elke dag in de potten staan roeren!). Hallo Domburg! Wat een fantastische plaats vind ik dat toch elke keer weer. Niet te groot, maar een heel ruime keuze uit restaurants, en een groot warenhuis op wandelafstand om wat snacks in te slaan.
Bovendien waren we op zoek naar een ruim verblijf waar de Mini ongestoord kan spelen en waar er een kleine keuken was om snel flesjes op te warmen, fruit te wassen en te snijden, en waar we op ons gemak konden eten als we niet op restaurant wilden gaan. Een hotel was dus snel out of the picture. Uiteindelijk zijn we gegaan voor een gezellig en ruim appartement in het centrum van Domburg. Beetje prijzig, maar dat was te verwachten gezien de locatie.

Ik laat jullie graag meegenieten van wat foto’s van ons uitje!

img_20161104_212139

img_20161103_212010

img_20161103_143524

img_20161102_140254

img_20161102_142647

In een volgende post verklap ik jullie met veel plezier waar je in Domburg lekker en kindvriendelijk uiteten kan! Stay tuned!

Welke dorpjes in Zeeland kunnen jullie nog aanraden voor families met peuters?

 

Advertenties

3 gedachtes over “Zeeland <3

  1. Hallo Sarah,
   Na lang zoeken hebben we uiteindelijk beslist om een appartementje te huren in Residence Wijgaerde (onderdeel van Roompot). Dit is een appartementencomplex in het centrum, superdicht bij het strand (waardoor de prijs natuurlijk ook wel wat hoger ligt…).
   Veel plezier daar!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s