Kindvriendelijk uiteten in Domburg

Ik vertelde het al eerder: Wat hebben we genoten van een paar dagen Domburg!

img_20161102_141340

We hadden de luxe om in een gezellig appartement te zitten, dus we konden in alle rustig genieten van lekkere broodjes en zoetigheden die Meneer Wijsneus ’s ochtends bij de bakker ging kopen. Ook ’s middags hielden we het vaak bewust bij een zelf belegd broodje in ons appartement zodat de Mini niet steeds uren stil in zijn kinderstoel aan tafel moest zitten, maar ’s avonds gingen we uiteten of brachten we iets lekkers mee naar huis.

Het was erg fijn om te merken dat alle restaurants die we bezocht hebben voorzien waren op kinderen. Een kinderstoel was standaard aanwezig, er zijn kindermenu’s (ook al is de Mini daar nog iets te klein voor), bovendien zijn er zelfs vaak kleurtjes of ander entertainment aanwezig. Mijn oorspronkelijke stress om elke avond de Mini mee te slepen op restaurant bleek dus voor niets nodig.img_20161103_143357

Ik geef jullie graag een overzicht van restaurants die we uitgetest hebben in Domburg. Bij allemaal geldt wel dat ze een beetje aan de dure kant waren in vergelijking met wat we thuis gewend zijn. (Zo is 40euro voor 2 keer garnaalkroketten en een paar drankjes blijkbaar standaard in Domburg. Je bent dus bij deze gewaarschuwd. ;-))

  • Badpaviljoen. Op de dijk, dus leuk zicht wanneer je bij mooi weer op het (verwarmde) terras zit. Maar ook vanuit de lekker warme veranda konden we nog genieten van een lekker aperitief met zicht op zee. Hier hebben we enkel ’s middags gegeten dus ik kan mij niet uitspreken over het diner (maar de menukaart is wel veelbelovend). Altijd erg vriendelijke bediening gehad, die bovendien steeds extra aandacht hadden voor onze Mini. Ook een verzorgingsruimte voorzien in de toiletten. Zeker een aanrader!
  • El fuego. Ook weer erg kindvriendelijk. We kregen zelfs de tip van de bediening om een extra bordje te vullen in de salad bar voor onze Mini. Snelle service, best lekker, maar de “authentieke” Mexicaanse smaak waar ik met mijn enchillada’s op gehoopt had, was er jammer genoeg niet.  Laat het ons houden op een tex-mex interpretatie.
  • Roost bij Juuls. We bezochten dit restaurant op een rustig moment voor de echte avond rush. We hadden een erg vlotte service en ook onze Mini werd verwend met een leuk setje kleurpotloden en kleurboek. Het eten was erg lekker, maar aan de zuinige kant. Ik heb een 5-tal gamba’s gekregen (of waren het er maar 4?) met een paar stukjes groenten bij. Gelukkig was er een grote kom frieten bij ;-). We hebben wel genoten van het eten, maar prijs/hoeveelheid-gewijs bleven we (letterlijk ;-)) wat op onze honger zitten.
  •  Milano. Basic pizza’s en pasta’s. Vriendelijke bediening die meteen voor de Mini een kleurplaat en kleurpotloden brachten. Lekker eten, alleen was er volgens mij iets misgelopen met onze bestelling en moesten we erg lang wachten terwijl de tafels rond ons wel snel bediend werden. Gelukkig was onze Mini die avond superflink!
  • China Garden. Enkel getest als afhaal, maar het restaurant zag er ook wel gezellig uit. Dit was eigenlijk mijn favoriete maaltijd van de week. Superlekker! Heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon ook. De Mini bleek ook een superfan te zijn van de Chinese bami. Die was inderdaad superlekker, maar de kip China Garden was helemaal om duimen en vingers af te likken. Overheerlijk! Als we bij thuiskomst alle gerechten zagen die we besteld hadden, leek het ons voldoende om de volgende dag ’s middags nog een kleine snack te hebben, maar uiteindelijk hebben we het volledig opgesmikkeld. Hier komen we zeker en vast nog terug!

 

Hebben jullie nog tips voor een toekomstig bezoek aan Domburg? 

(Bij het schrijven van deze blogpost merk ik dat ik helemaal geen foto’s heb van ons eten en de restaurants de we bezocht hebben. Een beginnersfout zullen we het maar noemen ;-). Hoe doen jullie ervaren bloggers dat, er op het moment zelf aan denken dat een bepaald moment wel een blogwaardige foto zou zijn?)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s