Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Onze Mini heeft een ongelofelijke fantasie. Superleuk om bezig te zien!
Met zijn auto’s heeft hij al heel wat ongevallen veroorzaakt waarvoor de brandweerwagen en ambulance met hun sirenes komen aangesneld. Of komt de ladderwagen de poes redden van het dak van zijn speelgoedboerderij.

cute-brown-bunny-being-held-in-hand

Maar zelfs zonder speelgoed in de buurt is zijn fantasie niet te stoppen. Zeker ’s ochtends kan hij zich helemaal verliezen in zijn spelletjes. Wanneer hij nog even bij papa en mama in het grote bed mag liggen, worden de kussens al snel omgebouwd tot een brandweerladder om een ingebeelde poes uit een boom te redden. Of gebruikt hij een kussen aan de ene kant van het bed als keuken om ons op lekkere pizza en ijs te trakteren.

Vanochtend had hij net een poes uit de boom gered, een gewond vogeltje verzorgd en een konijn eten gegeven, toen het echt wel tijd werd om zich om te kleden. Aangekomen op de badkamer bleek dat het konijn er ook bij moest zijn, maar nergens te vinden was. Een kleine terrible-two-uitbarsting om een verloren ingebeeld(!) konijn kon gelukkig nipt vermeden worden dankzij mama die het konijn ‘toevallig’ net de badkamer zag binnenhuppelen.

Zo’n ingebeelde huisdieren zijn best wel een aanrader eigenlijk. Geen opruimwerk, geen hok of eten nodig, en je kan ze altijd meteen vinden als je ze nodig hebt 😉 . Ik hoop dat ze hier nog een tijdje meegaan!

Foto via www.goodfreephotos.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s